Ontwerp- en tekenwerk voor dak- en gevelsystemen door het hele land

Als u voor uw ontwerp- en tekenwerk naar ons bureau in Hoogeveen gaat, dan kunt u rekenen op een uitgebreid tekenpakket voor uw dak- en gevelsysteem of andere projecten. Het tekenpakket van Teken- en Adviesbureau Ligthart bestaat standaard uit:

  • Voorblad met tekeningenlijst.
  • Omschrijving onderdelen (gevelplaten, sandwichpanelen, dakplaten etc.).
  • Dakoverzichten met specificaties.
  • Geveloverzichten met specificaties.
  • Alle noodzakelijke details (dakranddetails, aansluitdetails, etc.).

Het tekenpakket kan uiteraard op uw wensen worden aangepast. Inbegrepen bij de werkzaamheden zijn 1 set tekeningen (A3-formaat) vóór controle en 1 set tekeningen (A3-formaat) ná correctie.

Maak een afspraak

Categorieën van tekenopdrachten

Teken- en Adviesbureau Ligthart in Hoogeveen voert verschillende soorten opdrachten voor u uit, van relatief eenvoudige opdrachten tot gecompliceerde opdrachten. Wij onderscheiden de volgende categorieën:
  1. Relatief eenvoudige opdrachten (opdrachten waarvan op voorhand de hoeveelheid tekenwerk goed is te overzien) kunnen wij uitvoeren voor een vaste prijs.
  2. De wat ingewikkelde opdrachten (opdrachten waarvan op voorhand de hoeveelheid tekenwerk onvoldoende is te overzien) worden door ons op regie met urenindicatie uitgevoerd. Er zal tijdig overleg worden gevoerd wanneer de opgegeven urenindicatie niet afdoende blijkt te zijn. Hebben wij echter minder uren besteed dan de urenindicatie, dan worden uiteraard alleen de bestede uren in rekening gebracht.
  3. Gecompliceerde opdrachten (opdrachten waarvan op voorhand de hoeveelheid tekenwerk onmogelijk is te overzien) worden door ons op regie uitgevoerd.
Wanneer u voor de eerste keer klant wordt, krijgt u op het eerste werk eenmalig 10% korting op het uurtarief!

Algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden van Teken- en Adviesbureau Ligthart.

Zoekt u een bureau voor een teken-of ontwerpproject, bijvoorbeeld voor dak- en gevelsystemen? Teken- en Adviesbureau Ligthart in Hoogeveen levert gedetailleerd tekenwerk voor diverse technische projecten. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Teken- en Adviesbureau Ligthart
Jennerstraat 120 
7909EC Hoogeveen 


 06 - 313 93 411

 gjl@tekenbureauligthart.nl 

KVK: 50974769

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 09:00 - 12:00 13:15 - 17:15

Zaterdag - Zondag Gesloten